Fuseekogel

De fuseekogels zijn bij de huidige automobielen een geavanceerd auto onderdeel geworden. Deze zit in de draagarm geperst of geschroefd  en zorgt ervoor dat alle bewegingen in de wielophanging opgevangen worden.

Deze dienen met de grootste precisie geproduceerd te zijn om de auto het juiste rijgedrag te geven. Fabrikanten van fuseekogels doen intensief onderzoek naar de juiste duurzame staal en rubber soorten, om aan de steeds hogere eisen van de automobielfabrikanten  tegemoet te komen. Gerenommeerde fuseekogel fabrikanten die aan de automobiel merken, leveren zijn bv. TRW, Lenforder en Febi. Fuseekogels besteld bij www.autopartsonline.nl komen bij deze fabrikanten vandaan en voldoen dus aan alle Europesche kwaliteitsrichtlijnen.
 

Wanneer een fuseekogel vervangen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de fuseekogel van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Een fuseekogel moet kunnen bewegen,is de speling echter meer dan 1mm boven de oorspronkelijke speling  dan is de kogel versleten en dient zo snel mogelijk vervangen te worden.
Wanneer u bij het oprijden van een verkeersdrempel of stoep een hard klap voelt of een bonkend geluid hoort dan is dat een teken dat er een fuseekogel versleten is. Vaak is het vervangen van de complete draagarm goedkoper dan het vervangen van alleen de fuseekogels. Het persen fuseekogels  in de draagarmen is nl. een kostbaar proces.
 

Prijs fuseekogels

Autopartsonline.nl bied fuseekogels goedkoop aan de korting kan oplopen tot wel  60% t.o.v. de winkelprijzen.Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor origineel kwaliteit
auto onderdelen.
 

Hoe en waar kan ik mijn fuseekogels  vervangen.

Vervangen van een fuseekogel is geen ingewikkelde klus en u heeft vaak geen speciaal gereedschap nodig. Op internet kunt u vele montagefilmpjes  zien.
Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
      0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01